Va asteptam cu cele mai proaspete preparate

Restaurant Mistral Resort

Restaurantul Mistral are o capacitate de 170 de persoane si va asteapta cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate astfel incat pranzul si cina dumneavoastra sa fie o experienta de neuitat.

Restaurant nostru va propune un meniu bogat, bazat pe preparate inspirate de bucataria romaneasca, si de cele mai cunoscute bucatarii internationale. In sezonul de iarna, restaurantul ofera servicii complete de masa turistilor si clientilor hotelului Mistral Resort. La masa de pranz si la cina invitam cu drag atat oaspetii hotelului, cat si alti turisti care vor sa se bucure de mancare delicioasa.

Am dezvoltat de-a lungul timpului o  strategie complexa precum si o viziune orientata intotdeauna spre calitate si ne propunem sa transformam evenimentul dumneavostra intr-o experienta minunata ce nu se va uita in timp.

Meniurile pentru evenimente sunt concepute de un maestru in arta culinara, fapt care va garanteaza preparate culinare delicioase cu un aspect excelent. Suprafata mare de care se bucura restaurantul, ringul de dans generos si sistemul audio-video performant va permit organizarea de evenimente de mare anvergura, evitand aglomeratia si disconfortul invitatilor.