Descopera un taram de vis

Mistral Resort, Moieciu de Sus

Intruchipare a satului traditional de munte ramanesc, Moieciu de Sus este locul perfect pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii. Complexul Mistral *** este localizat la cca 40 km de Brasov , inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte la 1130 altitudine, acolo unde brazii ne sunt vecini si ne emana aerul specific satelor de munte cu un peisaj incantator spre Rezervatia Bucegi.

Pasind in hotel veti patrunde intr-un ambient modern unde stilul si eleganta au fost create pentru a satisface gustul clientilor nostri inca de la deschiderea Resortului in 2010. Mistral Resort *** este solutia perfecta atat pentru petrecerea unui sejur de neuitat in veri racoroase si ierni pline de zapada cat si pentru organizarea de seminarii, conferinte, teambuilding-uri, petreceri si evenimente private.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa a personalului nostru fata de nevoile turistilor, ne-am castigat prestigiul pe piata serviciilor din zona si nu numai, ca fiind alegerea de suflet a clientilor ce ne-au trecut pragul… Restaurantul va asteapta cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate astfel incat pranzul si cina dumneavoastra sa fie o experienta de neuitat.

Numeroasele obiective turistice aflate in apropiere fac ca acesta locatie sa fie optiunea ideala de petrecere a timpului indiferent de sezonalitate sau activitate intr-un cadru confortabil si relaxant.